La Clinica Dr. Muntean - Rejuvenare vaginala cu laser (VIDEO)

Procedura Intimalase:

Se recomanda in cazul preventiei sau tratarii sindromului de relaxare vaginala fiind sigura procedura prin laser folosita in ginecologie. Reface stratul de colagen la nivelul tesutului vaginal, redandu-i elasticitatea.

Ce este Intimalase?

- singura procedura care sta la baza stramtarii fototermale a vaginului in cazul sindromului de relaxare vaginala - este o procedura fara riscuri, fara incizii, fara cicatrici,
- tehnica non-invaziva
- nu necesita anestezie
- are un efect imediat
- procedura are o durata de 30 de min maxim -prin prisma studiilor facute in acest domeniu

Intimalase este in momentul actual numarul unu in lume ca tehnica in ginecologie pentru tratarea pacientei cu relaxare vaginala, avand un efect imediat.

Intimalase este folosit
- in scopul rejuvenarii vaginale, pentru a reda elasticitatea si calitatea(tonusul) normala a canalului vaginal refacand stratul de colagen disparut.
- are ca scop modificarea formei si dimensiunilor vaginului prin refacerea calibrului si a tonusului muscular.

Aceste modificari aparute la baza vaginului au cauze precum imbatranirea, probleme de alimentatie, probleme metabolice, sarcina,nasterea ,luarea in greutate brusca .Toate acestea duc la pierderea elasticitatii peretilor vaginali crescand diametrul canalului vaginal, afectand astfel viata sexuala a pacientei si implicit a cuplului.

Cum actioneaza Intimalase?

Tehnica de ultima generatie care inlocuieste metodele chirugicale practicate sau stiute pana acum datorita exclusivitatii tratamentului laser pe care se bazeaza.

Daca pana acum prin procedura chirurgicala pacienta suferea incizie, pierderea din tesut vaginal, sangerari, dureri aparute la contact sexual, durere postoperatorie de cateva saptamani, prin procedura Intimalase care se bazeaza efectele laserului Fotona ER:YANG, pacienta beneficiaza de tratarea tesutului vaginal refacand nivelul colagenului rezultand stramtorarea vaginului intre 1,2-1,9 cm in diametru.