INTIMALASE

Intimalase – in scop profilactic (preventie) si terapeutic (tratament) a sindromului de relaxare vaginala singura procedura recomandata de LAHA, exclusiv prin tratamentul laser FOTONA Er:YAG.

Ce este IntimaLaseTM?

 • Solutia impotriva sindromului de relaxare vaginala bazata pe stramtarea laser fototermala a canalului vaginal;
 • Procedura laser non invaziva (Fotona Smooth);
 • Procedura fara incizie, fara cicatrici, fara arsuri;
 • Fara anestezie;
 • Efectul procedurii este imediat;
 • Durata procedurii: max 30 min ( walk-in, walk-out);
 • Fara efecte secundare si fara contraindicatii;
 • Studiile clinice arata ca Intimalase este cea mai eficienta si sigura procedura pentru pacienta.

Indicatia pentru Intimalase este sindromul de relaxare vaginala, care consta in pierderea structurii normale a canalului vaginal. Acest proces este asociat cu modificarea structurii canalului vaginal datorita: procesului natural de imbatranire, cauze genetice, cauze metabolice, alimentatie, obezitate, fumat, sarcina si nasterea atat naturala cat si prin operatie cezariana.

In cadrul sindromului de relaxare vaginala, musculatura vaginului isi pierde elasticitatea, tonusul, contractilitatea, pierzandu-si functionalitatea fiziologica optima.

“Relaxarea vaginala” are un rol dramatic in scaderea placerii in timpul actului sexual, datorita cresterii diametrelor canalului vaginal.

Relaxarea vaginala/Vagin normal

Cum actioneaza Intimalase?

Intimalase inlocuieste toate tratamentele traditionale realizate pana acum pe cale chirugicala (perioneoplastie). Dezavantajele procedurii chirugicale (perineoplastie) sunt: incizie, pierderea de tesut vaginal, sangerare, dispareunie (durere la contact sexual), durere postoperatorie si refacerea postoperatorie de minim 6 saptamani.

Procedura “Intimalase”cu laser FOTONA Er:YAG permite tratarea fara contraindicatii a pacientelor si patalogiilor care pana in acest moment nu au putut fi tratate decat pe cale chirurgicala.

Tratamentul Intimalase este bazat pe efectele laserului FOTONA Er:YAG in tesutul vaginal, stimuland remodelarea colagenului si sinteza de noi fibre de colagen (neocolageneza).

Rezultatul final al neocolagenezei este stramtarea (ingustarea) canalului vaginal cu o medie intre 1,2 – 1,9 cm in diametru.

Dupa o singura procedura Intimalase, studiile clinice au aratat, stramtarea vaginului, ducand la o mai mare satisfactie sexuala si imbunatatind semnificativ calitatea vietii pacientelor.

 

De ce Intimalase?

Datorita urmatoarelor rezultate clinice de exceptie:

 • 95% din paciente au raportat ingustarea semnificativa a vaginului aducandu-l la parametri optimi fiziologici cu procedura Intimalase;
 • Media stramtarii diametrelor vaginului dupa procedura Intimalase este de 17 % ( 1,6 cm);
 • 97% din paciente au raportat o crestere semnificativa a satisafactiei actului sexual;
 • 60% au raportat intensificarea orgasmelor in timpul actului sexual;
 • 96% din parteneri au declarat diferente majore in calitatea si placerea din timpul actului sexual dupa procedura Intimalase.

Intimalase este cea mai sigura si eficienta procedura pentru imbunatatirea calitatii vietii femeilor, garantand satisfactie indiferent de varsta.

Pentru un viitor sigur al cuplului – alegeti INTIMALASE!

Laser Vaginal Tightening

IntimaLase ®

DETALII

Laser Vaginal Tightening

DETALII

IntimaLase ®

Laser Vaginal Tightening

IncontiLase ®

DETALII

Laser Vaginal Tightening

DETALII

IncontiLase ®

Laser Vaginal Tightening

RenovaLase ®

DETALII

Laser Vaginal Tightening

DETALII

RenovaLase ®

Laser Vaginal Tightening

ProlapLase ®

DETALII

Laser Vaginal Tightening

DETALII

ProlapLase ®